Välkommen!


Välkommen till UNF Skaraborgs nylanserade hemsida. Om du har hittat hit är du förmodligen redan medlem i UNF och vet vilka vi är. Men för er som inte vet, UNF står för Ungdomens Nykterhetsförbund. Vi som driver denna sida är ett distrikt, alltså en del av UNF som är verksamma i Skaraborg. UNF är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som strävar efter demokratisk och solidarisk värld fri från droger. I Skaraborg har vi ett helt gäng olika föreningar som gör olika typer av verksamhet, det kan vara att spela paintball, baka eller kanske ordna ett läger. Vill du veta mer om föreningarna kan du klicka på här!

Denna hemsida är till för er medlemmar i UNF Skaraborg. Vi hoppas att hemsidan ska kunna vara ett redskap för dig som medlem eller för din förening. På startsidan ska vi så ofta som möjligt rapportera vad som händer runtom i distriktet, t.ex bilder från föreningsaktiviteter eller inbjudningar till en UNFare. Det finns också en sida för att hjälpa föreningarna, den heter föreningsstöd. Där hittar du verktyg för din förening som vi i distriktet tror kan hjälpa er med föreningsverksamheten t.ex hur en kan söka mer pengar till sin förening!

Det finns också massa blanketter och formulär där. Om du har åkt på en UNFare och ska få din resa betald av distriktet. Då klickar du in på föreningsstöd och letar upp reseersättning så har du blanketten tillgänglig direkt hemifrån! Förutom allt detta finns en hel del saker till, så utforska gärna lite själva!

Glöm inte att besöka oss ofta så ni får färsk information om vad som händer i distriktet! Vi ses!

/Mvh Distriktstyrelsen UNF Skaraborg