Dags för KONGRESS!Du är väl inte uppbokad 23-28 juni? Vilken tur! Då är det nämligen dags för kongress i Lund! UNF Skaraborg skickar fyra ombud och fyra ombudsersättare och står tillsammans med förbundet för deras deltagande. För dig som inte är ombud eller ersättare finns massor av annat roligt att göra med UNF i Lund under de här dagarna! Är du mellan 13 och 16 år kan du vara med på UNF-lägret som bjuder på bland annat disco och nattcafé. Visst låter det kul! Läs mer genom att klicka HÄR. För dig som är över 15 år finns mängder med olika temaspår att välja mellan. Är du till exempel sugen på drogpolitik kan du välja temaspåret "Party och politik". Temaspår "Teater" och "Studentliv i Lund" är ytterligare två alternativ. Du kan läsa mer om de olika temaspåren HÄR.

UNF Skaraborg kommer att subventionera (betala) 500 kronor av deltagaravgiften för 16 deltagare. Den ordinarie deltagaravgiften är 1500 kronor för lägret respektive temaspåren och inkluderar resa till och från Lund, boende i masslogi, frukost, lunch och middag tisdag till söndag, invigningsfest, avslutningsfest, alla UNF:s kvällsaktiviteter och mycket mer.

Skaraborgare! Låt oss fylla Lunds gator och torg! Surfa in på nykter15.se och anmäl er nu nu nu! Sista anmälningsdag är 29:e maj!!