UNF till ALLA2-3 oktober är det dags för UNF till ALLA igen! Det här året fokuserar vi extra mycket på att visa upp UNF och göra fler ungdomar medvetna om att deras fritid räknas! Har du gått UNF:aren redan och har inget annat för dig nästa helg? Då är det klart du ska vara med på våra UNF till ALLA-aktiviteter!

På fredagen 2/10 kommer vi att bjuda på middag i lokalen på Drottninggatan 13, titta på film och kanske spela ett och annat sällskapsspel innan vi drar ut i natten för att affischera.. Det vill du inte missa!

Lördag kväll är det kvällsaktivitet i överraskningens tecken, detta i samband med UNF:aren. Nya som gamla medlemmar är bjudna, det kommer bli fantastiskt skoj! Ta med dig en kompis!

Missa inte att hashtagga alla bilder ni tar med #minfritidraknas och dela med er av vad ni vill göra på din fritid! Alla har rätt till en meningsfull fritid!