Arbetshelg vid Göta Kanal
I helgen har distriktsstyrelsen varit på sin andra och sista arbetshelg för i år. Denna gång på Norrqvarn Hotell & Konferens precis vid sidan av Göta Kanal. Det diskuterades fortsatt föreningsstöd, uppföljning av arbetsplansmål och arbetsfördelning bland mycket annat. Vi hade dessutom besök av Disa Jagurdzija från Länsnykterhetsförbundet som föreläste om barn i missbruksmiljö. Martin från IOGT-NTO höll i kvällsaktiviteten på lördagen där styrelsen bland annat fick rollspela och under söndagen utvecklade vi våra tankar kring ideologisk verksamhet tillsammans med UNF:s förbundskassör Malin Andersson.

Fullt upp med andra ord! Mellan varven hann vi dock med en och annan fantastisk måltid med närproducerade råvaror. Klicka på Läs mer för att se fler bilder från helgen!